suvari2.jpg

Suvisaaristo - aitoa saaristolaistunnelmaa kesät talvet, vain 20 minuuttia Helsingistä!

Idyllinen Suvisaaristo sijaitsee Espoon eteläisimmällä alueella sen luonnonkauniissa saaristossa. Sinne on hyvät kulkuyhteydet yli siltojen ja bussilla pääsee melkein perukoille saakka. 

Suvisaaristo oli pitkään 1900-luvun alusta lukien helsinkiläisten perheitten huvila-aluetta ja alueella on vieläkin useita hyvin hoidettuja villoja. Ympärivuotisten asuntojen rakentaminen pääsi todella alkuun vasta 1980- luvun lopulla, jolloin nykyinen osayleiskaava vahvistettiin. Tällä hetkellä Suvisaaristossa on hieman yli 400 aktiivisessa käytössä olevaa kiinteistöä, jotka on myös liitetty alueen omaan kunnallistekniikkaan. 

Asukkaiden kesken vallitsee vahva yhteishenki ja Suvisaaristossa onkin paljon seuroja ja yhdistyksiä, aina aktiivisesta asukasyhdistyksestä pursiseuraan ja kanoottiryhmään. Suvisaariston sydän on 1920-luvulla perustettu ihastuttava kyläkauppa Skärgårdsbutiken, jonka kahvilassa voi käydä lounaalla ja jutella naapureiden kanssa. 

Alueen mukavuudesta voi kiittää luonnonläheistä ympäristöä: meren jäälle pääsee talvisin luistelemaan, alueella on hyvä lenkkeillä tai hiihtää ja ympärillä on metsää. Luonnonläheisyydestä huolimatta Helsinki on vain 20 minuutin päässä!

Lea Jakama Oy LKV on toiminut Suvisaariston alueella jo 34 vuoden ajan ja sen omistajat ovat asuneet alueella vieläkin pitempään. Alueen johtavana välittäjänä meillä on vankka aluetuntemus ja osaamme arvioida Suvisaariston ja sen lähialueiden hintatason luotettavasti. Toimintamme aikana olemme myyneet Suvisaaristosta yli 160 kiinteistöä, ja kirjallisia arvioita sukujen omiin tarpeisiin olemme tehneet lähes yhtä monta. Viimeisen kahden vuoden aikana välitimme alueelta 12 kiinteistöä. Voimme avustaa teitä myös muun muassa vesijättömaiden lunastuskysymyksissä  ja ruoppausasioissa.

Tutustu Suvisaariston kohteisiimme! 

Suvisaariston läheisyydessä, Soukansalmen Munkkirannassa on nyt myynnissä harvinaisia merenrannalla sijaitsevia rakennuspaikkoja.  Tutustu kohteeseen ja varaa omasi!

Kun harkitset tontin tai kiinteistön myyntiä Suvisaariston tai Soukanniemen alueelta, ota meihin yhteyttä ja sovi maksuton arviokäynti!

Sonja Jakama 041 5299377 sonja.jakama@leajakama.fi

Willy Lundqvist 0500 603636 willy.lundqvist@leajakama.fi

Eero Jakama 0400 303031 eero.jakama@leajakama.fi 


Lea Jakama Oy LKV
Suomalaistentie 1, 02270 Espoo
09 8676 555 info@leajakama.fi

leajakama.fi