IMG_0128.JPG

HILJAISESSA MYYNNISSÄ. KYSY LISÄÄ VÄLITTÄJILTÄMME.

1) MODERNI V. 2018 VALMISTUNUT PARITALOASUNTO ESPOON SUOSITUN RANTARAITIN VIERESSÄ

Arvostetussa merellisessä Koukkuniemessä rauhallisella paikalla sijaitseva rakennus on kuuluisan arkkitehdin Pet Michaelin suunnittelema. Tämän kodikkaan kodin tilaratkaisut kahdessa kerroksessa toimivat erinomaisesti. Alakerran avokeittiö saarekkeella, ruokailutila sekä tilava ja valoisa olohuone (takkavarauksella) liukuovineen suurelle terassille etelään kutsuvat asukkaat viihtymään ja jossa voi toden teolla ihailla postikorttimaista maisemaa ja vehreyttä, jonka tuntu jatkuu olohuoneen suurten ikkunoiden läpi aina sisään saakka. Tilojen maksimoimiseksi alakertaan on mahdollisuus toteuttaa asunnon neljäs makuuhuone. Yläkerrassa sijaitsevat kolme makuuhuonetta, sauna, pesuhuone ja kodinhoitohuone. Tilavissa makuuhuoneissa on runsaasti säilytyskaapistoa perheen tarpeisiin. Koko huoneiston levyinen katettu ja lasitettu parveke etelään tuo asumiseen lisätilaa ja on mitä parhain paikka merimaisemista nauttivalle. Asunnon edessä on oma autokatos, lämmin ulkovarasto ja vieressä vielä toinen autopaikka sähkötolppineen. Asunnossa on käytetty korkealaatuisia ja ajattomia materiaaleja sekä kodinkoneita. Lämmitysmuotona on kaukolämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys, eteisessä ja kylpyhuoneissa lisäksi mukavuuslämmitys, kaksi ilmalämpöpumppua viilennykseen, koneellinen ilmanvaihto (LTO) sekä älykäs kodinautomaatiojärjestelmä. Hyvässä taloyhtiössä on lisäksi ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja sekä lasten leikkikenttä.
Asuintilojen pinta-ala 139 m2 + ulkovarasto 8 m2. Oh + 3-4mh + k + wc + s + ph + kph+ parv + terassi + autokatos + var. Velaton myyntihinta 1.200.000 €. Myyntihinta 650.752 €.

Lisätiedot: Mika Schubakoff 050 427 6631 tai mika.schubakoff@leajakama.fi

2) MODERNI KOTI HAUKILAHDESSA

Tässä tyylikkäästi remontoidussa, hyväkuntoisessa kodissa yhdistyvät asumisen laatu ja vaivattomuus. Päätyhuoneiston alkuperäistä, valoisaa ja tehokasta pohjaratkaisua on päivitetty hienovaraisesti avarampaan, moderniin suuntaan. 
Hyvin suunniteltuna ja laadukkaasti toteutettuna linjakas keittiö, saniteetti- sekä oleskelutilat tarjoavat toiminnallisuutta ja arjen luksusta.
Asunnossa on lähes kaikkea kaksin verroin; kaksi wc:tä, vaatehuonetta ja parveketta - tosin nykyisellään yksi neljästä makuuhuoneesta on hulppea walk-in-closet!
Hyvin hoidettu velaton yhtiö sijaitsee rauhallisella paikalla Haukilahden sydämessä, lähellä palveluja, luontoa ja merta. Täällä viihdytään ja siksipä näitä on harvoin tarjolla.
KT 5h + k + s + khh+ 2 x wc + 2 x vh + 2 x lasitettu parveke / 134 m2. Velaton myyntihinta: 795.000 €.

Lisätiedot: Hannu Suvanto 040 900 1448 tai hannu.suvanto@leajakama.fi

3) IDYLLISEN SUVISAARISTON TUNNELMAA AIVAN MEREN ÄÄRELLÄ

Tässä kauniissa ympärivuotiseen käyttöön saneeratussa, kodikkaassa huvilassa on läsnä aito saariston tunnelma. Talo on rakennettu 1920 -luvulla ja kunnostettu modernilla tekniikalla sekä kauniilla pinnoilla alkuperäistä kunnioittaen. Talon klassinen pohjaratkaisu ja tilava huonejärjestys sekä huolellisesti toteutettu peruskorjaus luo asumisesta sekä viihtyisää että vaivatonta. Avara, osin aidattu 4.100 m2: n puutarhamainen tontti, rantasauna, oma laituri ja tilava autotalli tarjoavat mahdollisuuden arjen luksukseen monipuolisen harrastamisen ja omasta hyvinvoinnista huolehtimisen muodossa.
Päärakennus: Asuintilat 188 m2, muut tilat 34 m2, kokonaisala yhteensä 222 m2. Rantasauna 11 m2. Autotalli 69 m2. Aitta 30 m2. Autokatos 15 m2. Leikkimökki. Velaton myyntihinta: 1.830.000 €

Lisätiedot: Hannu Suvanto 040 900 1448 tai hannu.suvanto@leajakama.fi

4) UPEA ARVOKOTI HUIPPUSIJAINNILLA, JOSSA MAISEMA ON KAUNEIN TAULU

Tänne äänet ja melu eivät kantaudu ja näköalana ovat meri ja saaristo. Länsisuuntaan avautuva piha-alue uimarannalla ja venelaiturilla. Erillistalo on valmistunut 2009 ja sen kokonaispinta-ala on 151 + 97 m2 eli yhteensä 248 m2.  Sen lisäksi talossa on lasitettu terassi ja uima-allastilaa, kattoterassi, ulkovarasto, kylmää talon alustilaa sekä 2 auton katos ja sen hallintaan kuuluu 1.141 m2 suuruinen piha- ja ranta-alue. 6h+k+rt+ph+2wc+khh+vh+kph+sauna+uima-allas+varasto. Korkea varustelutaso kuten maalämpö, koneellinen ilmanvaihto LTO, lattialämmitys, kaksi takkaa, poreamme, vastavirtalaite, paljon lämmintä varastotilaa ym. Hintapyynti 2.300.000 €.

Lisätiedot: Mika Schubakoff 050 427 6631 tai mika.schubakoff@leajakama.fi

5) HARVINAISUUS SUVISAARISTOSSA, KAHDEN OMAKOTITALON KIINTEISTÖ AVOMEREN RANNALLA

Uutta vastaava, edustava, kartanotyylinen valkoinen kolmen rakennuksen kiinteistö sijaitsee avomeren rannalla Espoon Suvisaaristossa. Talon meren puolella on upea ja tilava terassi.
Tilat ovat yhdessä tasossa, hyvin avarat ja helposti muunneltavissa.
Rakennusten yhteenlaskettu pinta-ala on 402 m2. Päätalon pinta-ala on 245 m2, vierastalon 65 m2 ja autotallin 63 m2. Rannassa on tunnelmallinen noin 29 m2:n hirsinen rantasauna sekä laituri.
Rakennusoikeutta on käyttämättä vaikka toiselle asuintalolle, noin 302 k-m2. Kiinteistö on mahdollista jakaa kahteen osaan ja ostaa vain toinen osa. Kokonaisuuden hinta on 3,85 MEUR.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tästä harvinaisesta kiinteistöstä!

Lisätiedot: Eero Jakama 0400 303031 tai eero.jakama@leajakama.fi