IMG_0128.JPG

HILJAISESSA MYYNNISSÄ. KYSY LISÄÄ VÄLITTÄJILTÄMME.

1) VIIHTYISÄ KOTI SUUREMMALLEKKIN PERHEELLE

Tämä hyväkuntoinen erillistalo sijaitsee puistoalueen kupeessa, halutulla Soukansalmen omakotialueella. Ylevällä paikalla olevan talon kutsuvan sisääntulon puolella on näyttävä, pengerretty piha-alue muureineen ja istutusalueineen. Metsäiseen puistoon rajoittuva takapiha on viihtyisä, suojainen paikka pienempienkin touhuihin ja koko perheen leppoisaan oleskeluun.
Kodin keskipisteenä on kiertoilmatakalla varustettu valoisa olohuone - ruokailutila, sekä tilava keittiö, jossa on laadukkaat kodinkoneet, tilaa ruoanlaittoon ja säilytykseen sekä aamiaispöydälle. Olohuoneen jatkeena on hyvän kokoinen lasitettu parveke, josta avautuu rauhallinen näkymä länsiluoteeseen.
Tilavia makuuhuoneita on neljä ja alkuperäisen pohjaratkaisun mukaan huonejärjestys on muokattavissa myös viiden makuuhuoneen kokonaisuudeksi.
Alakerrassa sijaitsevat kodinhoitotila, tilava vaatehuone ja monitoimitila monine mahdollisuuksineen sekä säilytystiloineen tarjoten arjen sujuvuutta ja asumisen laatua.
Kallioseinäinen kellaritila on säilytystilana inspiroiva vaikka innokkaalle marjastajalle tai viiniharrastajalle. Tunnelmallisesta takkahuoneesta on käynti suojaiselle vilvoitteluterassille, jossa olisi sopiva paikka esimerkiksi ulkoporeammeelle. Kaikki saniteettitilat; saunaosasto, kaksi wc:tä ja yläkerran kylpyhuone ovat hiljattain saneerattu hillityn tyylikkäästi ja ovat kunnoltaan uutta vastaavia.

Oh + rt + k + 4 mh + tkh + khh + 2 vh + kph + s + ph + 2 wc + mt-tila + kell + var + parv / 225 m².
Hintapyyntö 895 000 €

Lisätiedot: Hannu Suvanto 040 900 1448 tai hannu.suvanto@leajakama.fi

2) IDYLLISEN SUVISAARISTON TUNNELMAA AIVAN MEREN ÄÄRELLÄ

Tässä kauniissa ympärivuotiseen käyttöön saneeratussa, kodikkaassa huvilassa on läsnä aito saariston tunnelma. Talo on rakennettu 1920 -luvulla ja kunnostettu modernilla tekniikalla sekä kauniilla pinnoilla alkuperäistä kunnioittaen. Talon klassinen pohjaratkaisu ja tilava huonejärjestys sekä huolellisesti toteutettu peruskorjaus luo asumisesta sekä viihtyisää että vaivatonta. Avara, osin aidattu 4.100 m2: n puutarhamainen tontti, rantasauna, oma laituri ja tilava autotalli tarjoavat mahdollisuuden arjen luksukseen monipuolisen harrastamisen ja omasta hyvinvoinnista huolehtimisen muodossa.
Päärakennus: Asuintilat 188 m2, muut tilat 34 m2, kokonaisala yhteensä 222 m2. Rantasauna 11 m2. Autotalli 69 m2. Aitta 30 m2. Autokatos 15 m2. Leikkimökki. Velaton myyntihinta: 1.830.000 €

Lisätiedot: Hannu Suvanto 040 900 1448 tai hannu.suvanto@leajakama.fi

3) UPEA ARVOKOTI HUIPPUSIJAINNILLA, JOSSA MAISEMA ON KAUNEIN TAULU

Tänne äänet ja melu eivät kantaudu ja näköalana ovat meri ja saaristo. Länsisuuntaan avautuva piha-alue uimarannalla ja venelaiturilla. Erillistalo on valmistunut 2009 ja sen kokonaispinta-ala on 151 + 97 m2 eli yhteensä 248 m2.  Sen lisäksi talossa on lasitettu terassi ja uima-allastilaa, kattoterassi, ulkovarasto, kylmää talon alustilaa sekä 2 auton katos ja sen hallintaan kuuluu 1.141 m2 suuruinen piha- ja ranta-alue. 6h+k+rt+ph+2wc+khh+vh+kph+sauna+uima-allas+varasto. Korkea varustelutaso kuten maalämpö, koneellinen ilmanvaihto LTO, lattialämmitys, kaksi takkaa, poreamme, vastavirtalaite, paljon lämmintä varastotilaa ym. Hintapyyntö 2.300.000 €.

Lisätiedot: Mika Schubakoff 050 427 6631 tai mika.schubakoff@leajakama.fi

4) HARVINAISUUS SUVISAARISTOSSA, KAHDEN OMAKOTITALON KIINTEISTÖ AVOMEREN RANNALLA

Uutta vastaava, edustava, kartanotyylinen valkoinen kolmen rakennuksen kiinteistö sijaitsee avomeren rannalla Espoon Suvisaaristossa. Talon meren puolella on upea ja tilava terassi.
Tilat ovat yhdessä tasossa, hyvin avarat ja helposti muunneltavissa.
Rakennusten yhteenlaskettu pinta-ala on 402 m2. Päätalon pinta-ala on 245 m2, vierastalon 65 m2 ja autotallin 63 m2. Rannassa on tunnelmallinen noin 29 m2:n hirsinen rantasauna sekä laituri.
Rakennusoikeutta on käyttämättä vaikka toiselle asuintalolle, noin 302 k-m2. Kiinteistö on mahdollista jakaa kahteen osaan ja ostaa vain toinen osa. Kokonaisuuden hinta on 3,85 MEUR.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tästä harvinaisesta kiinteistöstä!

Lisätiedot: Eero Jakama 0400 303031 tai eero.jakama@leajakama.fi