IMG_0128.JPG

HILJAISESSA MYYNNISSÄ. KYSY LISÄÄ VÄLITTÄJILTÄMME.

1) KIVITALO SAUNALAHDESSA MERINÄKÖALOIN

Tämä omakotitalo sijaitsee rauhallisella asuinalueella Saunalahdessa. Talosta on esteetön
näköala Saunalahdelle. Talo on rakennettu vuonna 2010, ja on hyvässä kunnossa.
Lämmitysmuoto on edullinen kaukolämpö.
Talo sijaitsee rauhallisen päättyvän tien varrella. Sisään tullessa sinua on vastassa leveät
tammiset portaat, jotka johdattavat kodikkaaseen keittiö/ruokailutila/olohuone
kokonaisuuteen. Korkea huonekorkeus. Isot ikkunat yhdessä merinäköalan kanssa antavat
talolle ihanan ilmavan tunnelman. Ruokailutilasta pääsy parvekkeelle, jonne mahtuu reilu
ruokapöytä. Yläkerrasta löytyy myös mbr ja erillinen kylpyhuone, sekä pienempi
makuu/työhuone. Alakerrassa on kolme makuuhuonetta sekä viihtyisä sauna/spa-osasto,
Saunasta merinäköala. Suuri keittiö ja viinikellari yhdistelmä tekevät tästä talosta
harrastekokin unelman! Tämä viiden makuuhuoneen omakotitalo on erittäin tilava, ja sopii
täydellisesti suurelle perheelle.
Talon eteen mahtuu 2-3 autoa, jonka lisäksi kahden auton lämmin autotalli, jossa paljon
säilytystilaa. Tänne voit rakentaa esim. pienimuotoisen verstaan, ja täällä on tilaa varastoida
esim. kaikki harrastukseen liittyvät välineet.
Tervetuloa katsomaan ja ihastumaan!

5mh + oh +k +rt+ th + 2kph + wc + viinikellari + parv. + 2 auton lämmin talli + ulkovarasto.
Asuinpinta-ala on 196 m2.
Hp. 1.150.000 €.

Lisätiedot: Kenneth Jansson, p. 050 368 3368 tai kenneth.jansson@leajakama.fi

2) ISOPIHAINEN JÄMÄKKÄ OMAKOTITALO KAHDEN AUTON LÄMPIMÄLLÄ TALLILLA!

Upeasti toteutetulla ja erinomaisesti hoidetulla isolla yli 1600m² pihalla on tilaa harrastaa puutarhatöitä sekä leikkiä ja seurustella!
Talo sopii täydellisesti perheille, jotka haluavat tuntea asuvansa väljästi. Sijainti on myös erinomainen; se on lähellä palveluja ja kouluja, mutta rauhallisella alueella, jossa voit nauttia kauniista pihasta, rauhasta ja hiljaisuudesta.
Talon länsi- ja itäpuolella on tilavat terassit.
Upea 2-kerroksinen omakotitalo sijaitsee rauhallisella Saunalahden merellisellä asuinalueella. Huonekorkeus ensimmäisessä kerroksessa on melkein 3 metriä luoden avoimen, valoisan ja ylellisen vaikutelman.
Talo on rakennettu vuonna 2001 ja se on vankkarakenteinen Siporex kivitalo. Talo on erinomaisessa kunnossa ja siinä on runsaasti tilaa – jonka lisäksi ullakkotilaa n. 30 m², sekä erillinen autotallirakennus, jossa on lämpimät paikat kahdelle autolle. Lisäksi autotalli rakennuksessa on 2 erillistä lämmintä varastotilaa. Rakennusoikeutta jäljellä vielä jopa 57 m2. Lämmitysmuoto on maalämpö.
Yläkerrassa on aula, kolme makuuhuonetta, iso takkahuone, uusittu sauna ja tilava parveke länteen. Pienellä lisärakentamisella takkahuoneesta saa toteutettua neljännen makuuhuoneen.
Talossa eteläosassa on oma yksiö, omalla sisäänkäynnillä. Yksiön voi niin halutessaan liittää osaksi asuntoa. Näin mahdollisuus on jopa viiteen makuuhuoneeseen.
Taloon on kytketty valokaapeliyhteys ja koko talossa on sisäverkko kaapelointi. Venepaikkaa voi hakea lähellä sijaitsevasta venekerhosta. Erittäin kaunis, monipuolinen ja hyvin hoidettu pihapiiri.

3mh+k+oh+rt+et+khh+aula+th+kph+2wc+parveke+2 terassia+autotalli + erill yksiö
(oh/mh+k+vh+kph/wc).
Asuinpinta-ala on 233 m².
Hp. 1.090.000 €.

Lisätiedot: Kenneth Jansson, p. 050 368 3368 tai kenneth.jansson@leajakama.fi

3) ESTEETÖNTÄ ASUMISTA KOMEALLA PAIKALLA HENTTAALLA PERINTEIKKÄÄN
 LILLHEMTIN ALUEELLA

Täällä yhdistyvät yksitasoisen talon esteettömyys ja kaksikerroksisen talon tilaratkaisut: kellarikerroksen autotallista pääsee vaivattomasti hissillä asuinkerrokseen. Esteettömyys on huomioitu muutenkin tilasuunnittelussa, esim. ovien leveydessä.
Laadukkaasti vuonna 2013 rakennettu talo on hyvin ylläpidetty ja käytännössä sisäänmuuttokunnossa. 2,8 metriin nousevan sisäkaton akustiikkapanelointi luo taloon rauhallisen äänimaailman. Kellarissa on työ- tai harrastetilaksi muuntuva varastohuone omalla sisäänkäynnillä. 
Lämmitysmuotona on huoleton maalämpö, ja kaikissa tiloissa on lattialämmitys.
Talon takana suojaisa oleskeluterassi rajautuu komeaan kallionseinämään, ja piha-alue jatkuu kallion päälle, jossa on upea paikka nauttia kesäpäivistä. Helppohoitoinen piha tarjoaa mahdollisuuksia myös viherpeukalolle. 
Myös tontin sijainti on erityinen: perinteikkäällä Lillhemtin omakotitaloalueella yhdistyvät perinteisen kylämiljöön ja urbaanin asutuskeskuksen tunnelmat ja mahdollisuudet niin arjessa kuin vapaa-aikana. 
Opinmäen kampuksella noin puolen kilometrin etäisyydellä toimii sekä kansainvälinen että suomenkielinen koulu, päiväkoti, kirjasto, Omnia, liikuntapalvelut sekä erilaisia harrasteryhmiä. Myös Olarin koululle sekä Steinerkoululle pääsee turvallisesti kävelytietä pitkin. 
Metron liityntäbussit sekä Matinkylään että Tapiolaan pysähtyvät lähellä, ja Helsinkiin ajaa vartissa. Espoon keskuspuiston upeat luonnonsuojelualueet polkuineen ja hiihtolatuineen alkavat kivenheiton päästä. 

4mh, oh, avok., ph, s, 2 wc, vh, 3 var, hissi, at
Asuinpinta-ala 151 m2 / Kokonaispinta-ala 240 m2.
Hintapyyntö: 898.000 €.

Lisätiedot: Laura Paija, p. 040 9003351, laura.paija@leajakama.fi

4) HENTTAALLA ISOLLA TONTILLA METSÄN KUPEESSA MODERNI KIVITALO UIMA-ALTAALLA

Tässä talossa täyttyvät monen perheen unelmakodin kriteerit: maalämmöllä lämpiävä moderni kivitalo uima-altaineen ja autotalleineen turvallisella, isolla aurinkoisella tontilla virkistysalueeksi kaavoitetun metsän reunassa, pyöräilymatkan päässä koulusta. Ja paljon muuta.
Hyvässä kunnossa oleva, kuntotarkastettu kivitalo sijaitsee päättyvän tien varrella. Tyyliltään klassisen modernissa kalliorinteeseen rakennetussa talossa asuintilat ovat kätevästi yhdessä tasossa. Huoneissa on korkeutta ja pinta-alaa reilusti yli normien. Huonekorkeus kurottaa ruokailutilassa yli neljään metriin ja makuuhuoneissakin yli kolmeen.
Reilun kokoisella ja valoisalla tontilla on sileää kalliota, nurmikkoa, vanhan tilan alkuperäisiä omenapuita ja kukkapensaita sekä uudempia istutuksia. Hyvän sijainnin ja talon sijoittelun ansioista pihalla voi oleskella omassa rauhassa. 
Lämmitysmuotona oleva maalämpö lämmittää myös vastavirtalaitteella varustettua, hyvänkokoista uima-allasta. Uima-altaalta pääsee kuivattelemaan suoraan aurinkoiselle ja suojaisalle ulkoterassille, jossa voisi kuvitella olevansa jossain paljon kauempana pääkaupunkiseudun vilinästä.
Kellarikerroksessa on kaksi varastohuonetta, joista toisessa on ikkuna, sekä kahden auton lämmin autotalli vesipisteineen ja lattiakaivoineen.
Tontilla on käyttämätöntä rakennusoikeutta 79 kerrosneliötä.

3mh, oh, avok., rt, khh, kph, sh, uima-allas, 2 auton autotalli, 2 varastoa.
Asuinpinta-ala 202 m2 / Kokonaispinta-ala 312 m2.
Hintapyyntö: 1 180 000 €.

Lisätiedot: Laura Paija, p. 040 9003351, laura.paija@leajakama.fi

 

5) VIIHTYISÄ KOTI SUUREMMALLEKKIN PERHEELLE

Tämä hyväkuntoinen erillistalo sijaitsee puistoalueen kupeessa, halutulla Soukansalmen omakotialueella. Ylevällä paikalla olevan talon kutsuvan sisääntulon puolella on näyttävä, pengerretty piha-alue muureineen ja istutusalueineen. Metsäiseen puistoon rajoittuva takapiha on viihtyisä, suojainen paikka pienempienkin touhuihin ja koko perheen leppoisaan oleskeluun.
Kodin keskipisteenä on kiertoilmatakalla varustettu valoisa olohuone - ruokailutila, sekä tilava keittiö, jossa on laadukkaat kodinkoneet, tilaa ruoanlaittoon ja säilytykseen sekä aamiaispöydälle. Olohuoneen jatkeena on hyvän kokoinen lasitettu parveke, josta avautuu rauhallinen näkymä länsiluoteeseen.
Tilavia makuuhuoneita on neljä ja alkuperäisen pohjaratkaisun mukaan huonejärjestys on muokattavissa myös viiden makuuhuoneen kokonaisuudeksi.
Alakerrassa sijaitsevat kodinhoitotila, tilava vaatehuone ja monitoimitila monine mahdollisuuksineen sekä säilytystiloineen tarjoten arjen sujuvuutta ja asumisen laatua.
Kallioseinäinen kellaritila on säilytystilana inspiroiva vaikka innokkaalle marjastajalle tai viiniharrastajalle. Tunnelmallisesta takkahuoneesta on käynti suojaiselle vilvoitteluterassille, jossa olisi sopiva paikka esimerkiksi ulkoporeammeelle. Kaikki saniteettitilat; saunaosasto, kaksi wc:tä ja yläkerran kylpyhuone ovat hiljattain saneerattu hillityn tyylikkäästi ja ovat kunnoltaan uutta vastaavia.

Oh + rt + k + 4 mh + tkh + khh + 2 vh + kph + s + ph + 2 wc + mt-tila + kell + var + parv / 225 m².
Hintapyyntö 895 000 €

Lisätiedot: Hannu Suvanto, p. 040 900 1448 tai hannu.suvanto@leajakama.fi

6) IDYLLISEN SUVISAARISTON TUNNELMAA AIVAN MEREN ÄÄRELLÄ

Tässä kauniissa ympärivuotiseen käyttöön saneeratussa, kodikkaassa huvilassa on läsnä aito saariston tunnelma. Talo on rakennettu 1920 -luvulla ja kunnostettu modernilla tekniikalla sekä kauniilla pinnoilla alkuperäistä kunnioittaen. Talon klassinen pohjaratkaisu ja tilava huonejärjestys sekä huolellisesti toteutettu peruskorjaus luo asumisesta sekä viihtyisää että vaivatonta. Avara, osin aidattu 4.100 m2: n puutarhamainen tontti, rantasauna, oma laituri ja tilava autotalli tarjoavat mahdollisuuden arjen luksukseen monipuolisen harrastamisen ja omasta hyvinvoinnista huolehtimisen muodossa.
Päärakennus: Asuintilat 188 m2, muut tilat 34 m2, kokonaisala yhteensä 222 m2. Rantasauna 11 m2. Autotalli 69 m2. Aitta 30 m2. Autokatos 15 m2. Leikkimökki. Velaton myyntihinta: 1.830.000 €

Lisätiedot: Hannu Suvanto, p. 040 900 1448 tai hannu.suvanto@leajakama.fi

7) UPEA ARVOKOTI HUIPPUSIJAINNILLA, JOSSA MAISEMA ON KAUNEIN TAULU

Tänne äänet ja melu eivät kantaudu ja näköalana ovat meri ja saaristo. Länsisuuntaan avautuva piha-alue uimarannalla ja venelaiturilla. Erillistalo on valmistunut 2009 ja sen kokonaispinta-ala on 151 + 97 m2 eli yhteensä 248 m2.  Sen lisäksi talossa on lasitettu terassi ja uima-allastilaa, kattoterassi, ulkovarasto, kylmää talon alustilaa sekä 2 auton katos ja sen hallintaan kuuluu 1.141 m2 suuruinen piha- ja ranta-alue. 6h+k+rt+ph+2wc+khh+vh+kph+sauna+uima-allas+varasto. Korkea varustelutaso kuten maalämpö, koneellinen ilmanvaihto LTO, lattialämmitys, kaksi takkaa, poreamme, vastavirtalaite, paljon lämmintä varastotilaa ym. Hintapyyntö 2.300.000 €.

Lisätiedot: Mika Schubakoff, p. 050 427 6631 tai mika.schubakoff@leajakama.fi

8) HARVINAISUUS SUVISAARISTOSSA, KAHDEN OMAKOTITALON KIINTEISTÖ AVOMEREN RANNALLA

Uutta vastaava, edustava, kartanotyylinen valkoinen kolmen rakennuksen kiinteistö sijaitsee avomeren rannalla Espoon Suvisaaristossa. Talon meren puolella on upea ja tilava terassi.
Tilat ovat yhdessä tasossa, hyvin avarat ja helposti muunneltavissa.
Rakennusten yhteenlaskettu pinta-ala on 402 m2. Päätalon pinta-ala on 245 m2, vierastalon 65 m2 ja autotallin 63 m2. Rannassa on tunnelmallinen noin 29 m2:n hirsinen rantasauna sekä laituri.
Rakennusoikeutta on käyttämättä vaikka toiselle asuintalolle, noin 302 k-m2. Kiinteistö on mahdollista jakaa kahteen osaan ja ostaa vain toinen osa. Kokonaisuuden hinta on 3,85 MEUR.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tästä harvinaisesta kiinteistöstä!

Lisätiedot: Eero Jakama, p. 0400 303031 tai eero.jakama@leajakama.fi