Livingroom3_white_floor.jpg

HUIPPUMODERNIT HIRSITALOT MERENRANNALLE SUVISAARISTON NAAPURIIN

01.08.2021

Munkkirantaan Suvisaariston äärelle luonnonkauniille ranta-alueelle on suunniteltu kuusi modernia ja ekologista erillistaloa arkkitehti Seppo Mäntylän toimesta. Talot ovat hirsitaloja ja niissä on suuret merelle avautuvat ikkunapinnat. Rantariviin sijoittuvat kolme 180 m2 taloa ovat yksitasoisia ja ylärivissä olevat ovat kahdessa tasossa, joista yksi 180m2 ja kaksi muuta 150m2. Kaikilla taloilla on omat hallinta-alueet ja kukin vastaa talostaan ja piha-alueestaan kuin omakotitalossa asuisi. 

Kullekin asunnolle on olemassa avaimet-käteen urakkasopimustarjous perustuen yksityiskohtaiseen rakennustapaselostukseen ja tähän perustuvan urakkasopimuksen hinta on kiinteä. Ostajalla on mahdollisuus saada tarjoukseen muutoksia  neuvottelemalla siitä rakentajan kanssa. Näiden neuvottelujen ja muutossopimusten jälkeen voidaan kauppa tehdä. Ostaja ostaa kyseiseen hallinta-alueeseen ja rakentamiseen oikeuttavat osakkeet ja saa osakkeisiin omistuksen. Samassa yhteydessä ostaja tekee urakkasopimuksen rakentajan kanssa sen sisältöisenä kuin ovat neuvotelleet. Urakka maksetaan useassa erässä rakennuksen valmistumisen mukaan. Osakkeen ostaja toimii siis itse rakennuttajana. Ostaja voi myös tilata toisenlaisen taloratkaisun kuin mitä tässä esitteessä kuvataan vastaten silloin itse talonsa suunnittelusta, rakennuslupien hakemisesta ja rakentamisesta.    

Asunto  Oy Espoon Munkkirannan Villat omistaman rantatontin pinta-ala on 7405 m2. Rakennuslupa Seppo Mäntylän suunnitelmille on saatu ja rakentaminen on aloitettu loppukesällä 2020 ja kestää noin vuoden. 

Velattomat myyntihinnat avaimet käteen periaatteella sisältäen tonttiosakkeen ja oheisten suunnitelmien mukaisin varustein

Talo A  1.930.000 euroa    Talo B 1.890.000 euroa  Talo C 1.850.000 euroa
Talo D  MYYTY                     Talo E.1.250.000 euroa. Talo F 1.220.000 euroa

Tutustu kohteeseen tästä!