Livingroom3_white_floor.jpg

Munkkirannan Villat - Upeat merenrantakodit avaimet käteen- ratkaisuna

Nyt ennakkomarkkinoinnissa omarantainen tuleva RS- kohde harvinaisen hienolla paikalla Munkkirannassa, aivan Suvisaariston naapurissa. 

Asunto Oy Espoon Munkkirannan Villat omistaa rantatontin, jonka pinta-ala on 7405 m2. Yhtiö omistaa edessä olevasta 17216 m2 suuruisesta vesialueesta kolmasosan. Tontille on saatu rakennusluvat arkkitehti Seppo Mäntylän suunnittelemille tyylikkäille ja moderneille erillistaloille. Rakentajana toimii suomalainen Baurum Oy.

Rantatalot A-C ovat kivirakenteisia ja ylätalot D-F puurakenteisia. Talot D, E ja F on myyty. Erillistalot on suunniteltu siten, että kaikki kuusi taloa muodostavat arkkitehtonisesti yhtenäisen ja tyylikkään kokonaisuuden talojen rakennusmateriaaleista riippumatta. Voit halutessasi vaikuttaa pohjaratkaisuihin ja materiaalivalintoihin. 

Rantariviin sijoittuvat kolme taloa ovat yksitasoisia ja muut kolme taloa rakennetaan kahteen tasoon. Talot on sijoiteltu siten, että kaikista on merinäköala. Yksitasoiset rantatalot ovat skandinaavisen minimalistisia ja tyylikkäitä erillistaloja ja niihin kuuluu suuret 81 m2 terassit. Keittiö, ruokailutila ja olohuone on avaraa ja valoisaa yhtenäistä tilaa, josta avautuva huikea merinäköala lumoaa kaikkina vuodenaikoina! 
Makuuhuoneiden sijoittelu on todella toimiva. Päämakuuhuoneen haltijaa hemmotellaan, sillä omalla kylpy- ja vaatehuoneella varustettu makuuhuone sijaitsee talon merenpuoleisessa päädyssä ja siinä on suora merinäköala! Muut kolme makuuhuonetta sekä tilavat kylpyhuone- ja saunatilat löytyvät talon toisesta päädystä. 
Kaksitasoisten ylätalojen ensimmäisessä kerroksessa on kolme makuuhuonetta ja saunaosasto. Yläkerrassa sijaitsee avara keittiö-ruokailutila-olohuone, yksi makuuhuone, kylpyhuone sekä suuri merelle avautuva 67 m2 terassiparveke huikein näkymin yksitasoisten talojen yli merelle etelään. 

Talojen varustelu ja sisustusmateriaalit ovat korkeatasoisia, moderneja ja tyylikkäitä; lattiat kivilaattaa ja vaaleaa mattalakattua saarni- tai tammilankkuparkettia, ulkoterassit kestopuuta. Keittiöissä on laadukkaat kalusteet ja kodinkoneet. Kosteiden tilojen seinät ovat vaaleaa laattaa ja lattiat märkätilaan sopivaa laattaa. Talojen A, B ja C kylpyhuoneissa on kylpyammevaraus ja olohuoneissa takka. E ja F taloissa on takkavaraus. 
Alataloilla on omaa rantaviivaa ja ylätaloilla rantaoikeus, jonne kulku tapahtuu tontin itäreunassa olevaa tietä pitkin. Tontin omaa rantaviiva on noin 70 metriä ja mikä parasta, ranta myös säilyy yksityisenä, sillä alueen asemakaavassa ei ole yleisiä rantaraitteja!

Tervetuloa tutustumaan ja valitsemaan jäljellä olevista vaihtoehdoista Sinulle paras!

Lisätiedot ja esittelyt:

Laura Paija
kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM
040 900 3351
laura.paija@leajakama.fi

Hannu Suvanto
myyntijohtaja, asuntomyynti
040 900 1448
hannu.suvanto@leajakama.fi

Tutustu taloihin tarkemmin tästä ja varaa esittely!