Velskolantie 47, Espoo (Velskolan Pitkäjärvi)

vapaa-ajan tontti 19067.0 m2  | 345.000 €

Toteuta nyt unelmiesi kakkoskoti Espoon Nuuksioon kansallispuiston tuntumaan idyllisen Velskolan pitkäjärven rannalle. Kaunis rakennuspaikka puhdasvetisen Velskolan Pitkäjärven rannalla. Lahden pohjukassa lepäävä tunnelmallinen sijainti ei voisi olla parempi eli vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta, joten tänne ehtii kiireisenkin arjen keskeltä nauttimaan luonnonrauhasta. Tontille on valmistunut oma yksityinen yhteystie Velskolantieltä, joten rakentaminen helpottuu. Liki kahden hehtaarin tontilla ja 200+50 k-m2 vapaa-ajan asunnon ja talousrakennuksen rakennusoikeudella vain taivas on rajana unelmien toteuttamiselle. Alueella on v. 2014 voimaan astunut ranta-asemakaava, joka selkeyttää ja nopeuttaa rakentamista, suojaten samalla alueen uniikin luonteen. Tontin ohjeellinen rakennusalue rajoittuu natura-alueeseen, joten sen viereen ei tule uusia rakennuksia. Tontilta on hiljattain poistettu siellä olleet ilmasähköjohdot. Tontilla ei sijaitse rakennuksia. Kaupan kohteena on kahdesta tilasta eli Sarvsjön lahti sekä Sarvsjön lahden metsä -nimisistä tiloista (kartalla A-alue) muodostuva kokonaisuus.
Taitaa olla tällä hetkellä ainoa myynnissä oleva vapaa-ajan tontti järven rannalla koko Espoossa!
Lisätietoja ja esittelyt Mika Schubakoff puh: 0504276631 tai mika.schubakoff@leajakama.fi

Kohdenumero:
20441480
Sijanti:
Velskolantie 47 02740 Espoo
Asuntotyyppi:
vapaa-ajan tontti 
Uudiskohde:
Ei
Ranta:
oma ranta
Lisätietoja rannasta:
Pitkäjärvessä ei levää ja vesi on puhdasta. Kuulemma hyvä kalakanta ja mm. rapuja. Lisätietoja Wikipediassa. 
Velaton myyntihinta:
345.000 €
Myyntihinta:
345.000 €
Kuntotarkastus tehty:
Ei
Yleiskunto:
ei luokiteltu 
Muuta merkittävää tietoa:
Ei kunnallistekniikka. Rakennettava oma porakaivo ja imeytyskenttä harmaille vesille. Kaavamääräysten mukaan asuntoon ei saa asentaa vesikäymälää mutta muut käymälävaihtoehdot sallittuja. Tieyhteys valmiiksi rakennettu.

 
Tontin omistus:
oma 
Tontin pinta-ala:
19067.0 m2
Kaavatilanne:
Velskolan-Pitkäjärven ranta-asemakaava. Kaavamerkintä on RA 200 II ja lisäksi t 50 I eli saa rakentaa yhden enintään kaksikerroksisen 200 k-m2 suuruisen loma-asunnon ja lisäksi enintään yksikerroksisen 50 k-m2 suuruisen talousrakennuksen. Asuntoon ei kaavamääräysten mukaan saa asentaa vesikäymälää, mutta muut käymälävaihtoehdot sallitaan. Rakennusten tyyliä, julkisivun väriä, kattokorkeutta ja muotoa, rakennusmateriaaleja ym. ei ole kaavassa mainittu tai rajattu.  
Liikenneyhteydet:
Helsingin Munkkiniemeen 25 km (noin 30 min) 
Palvelut:
Hienot Nuuksion ulkoilumaastot kohteen ympärillä. Velskolan toimintakeskuksen ulkoilualueet 2 km, Pirttimäen ulkoilualueelle 5 km, Oittaan ulkoilualueelle n. 6 km, Nuuksion kansallispuisto alkaa heti järven pohjoisosassa, Luukki 10 km (kävellen 4 km). Vesipuisto Serena (10 km). Ravintola Kaisankoti 4 km. Viisi golf-kenttää alle puolen tunnin ajomatkan päässä. Lähin bussipysäkki Kunnarlantiellä n. 4 km bussi 246.