Tammilaaksontie 10, Espoo (Tillinmäki)

omakotitalotontti 0.0 m2  | 208.000 €

4-5h+k+s+khh+varasto+autokatos

Käyttöönottovuosi 2021

Ainutlaatuinen rakennuspaikka luonnonmukaisen puistoalueen kupeessa.

Tillinmäessä; laajaan Vuoriharjun puistoon rajoittuvalla tontilla, rauhallisella pientaloalueella sijaitsevassa asunto-osakeyhtiössä on erinomainen mahdollisuus yksilöllistä omakotitaloa suunnittelevalle rakentajalle.

Asunto Oy Espoon Tammilaaksontie 10:n omistaman tontin pinta-ala on 2693 m2 ja se on jaettu yhtiöjärjestyksen mukaan neljään hallinta-alueeseen. Kaikki tulevat rakennukset sijaitsevat omilla hallinta-alueillaan, oikeuksineen ja velvollisuuksineen, jotka on määritelty yksityiskohtaisesti yhtiöjärjestyksessä. Lähtökohtana on kunkin rakennuspaikan itsenäisyys ja yhteisiä asioita ovat lähinnä kulkuväyläasiat. Tonttiosakkeen ostaja saa omistukseensa hallinta-alueeseen ja omatoimiseen rakentamiseen oikeuttavat osakkeet ja osallistuu asunto-osakeyhtiön yhteisen infran kustannuksiin (mm.tien ja putkitusten rakentaminen,vesi-, sähkö- ja tietoliikenneliittymät).

Tonttiosakkeen ostaja päättää itse millaisen talon ostamalleen hallinta-alueelleen rakennuttaa, ja talonsa urakan voi toteuttaa haluamallaan tavalla, toimien itse rakennuttajana. Kukin osakkaista vastaa omasta talostaan ja piha-alueestaan omakotitalon tapaan.

Yhtiöllä on rakennusluvat arkkitehti Seppo Mäntylän suunittelemalle neljän modernin ja ekologisen erillistalon toteutukselle.Talojen suunnittelussa on paneuduttu tilojen toimivuuteen ja asuinmukavuuteen, sekä välttämään turhia neliöitä. Saat käyttöösi valmiit suunnitelmat veloituksetta ja voit halutessasi teetättää niihin muutoksia - tai tehdä omat talosuunnitelmasi.

Rakennusluvan mukaiset talot ovat ympäristöystävällisiä Honkatalojen puutaloja, joiden hyvä sisäilma tukee hyvinvointia. Sisäilman laatu on todistetusti hyvä kaikkina vuodenaikoina ja massiiviset seinärakenteet hengittävät, säilyttäen huoneilman kosteustasapainon aina optimaalisella tasolla.
Talot A ja B ovat huoneistoalaltaan 97 m2:n ekologisia puutaloja hyvin hengittävällä puukuituisella selluvillaeristyksellä. Talot C ja D huoneistoalaltaan 140 m2:n aitoja hirsitaloja.
Tämän esitteen taloratkaisu ei ole sitova, vaan ostaja voi myös tilata toisenlaisen taloratkaisun, ja hänellä on mahdollisuus toteuttaa hallinta-alueensa rakentaminen itse valitsemallaan tavalla; vastaten itse talonsa suunnittelusta, rakennuslupien hakemisesta ja rakentamisesta.
.
Tässä esitetty rakennusurakan hinta-arvio perustuu Honkatalojen talosuunnitelmiin, sekä suomalaisen rakennusliike HUJ-Construction Oy:n tekemään avaimet käteen -tarjouslaskelmaan tässä esitteessä kuvatulle talotoimitukselle ja valmiiksi rakentamiselle. Ne eivät ole sitovia.
Esitteen kuvat ovat havainnekuvia, jotka eivät välttämättä vastaa kaikilta yksityiskohdiltaan tarjouksen sisältöä. Kustannusarvion ja havainnekuvien tarkoitus on palvella ostajan omaa suunnittelutyötä.
Ostajalla on mahdollisuus saada toimitussisältöön ja tarjoukseen yksilöllisiä muutoksia neuvottelemalla siitä rakentajan kanssa.


Kohdenumero:
20823172
Sijanti:
Tammilaaksontie 10 02330 Espoo
Asuntotyyppi:
omakotitalotontti 
Uudiskohde:
Ei
Huoneistoesitelmä:
4-5h+k+s+khh+varasto+autokatos 
Huoneistoon kuuluu autopaikka:
ulkoautopaikka, autokatospaikka
Kerros/kerroksia:
2/2 
Asuintilojen pinta-ala:
532.9 m2
Kokonaispinta-ala:
532.9 m2
Lisätietoja pinta-alasta:
Yhtiöjärjestyksen mukainen hallintaoikeus: Rakennus- Hallinta- Osakkeiden paikka alue m2 Käyttö Huoneet max k-m2 nrot lkm C 812,8 asunto 4-5h+k+s+khh+ 162 m2 151-225 75 varasto + autokatos D 532,9 asunto 4-5h+k+s+khh+ 162 m2 226-300 75 varasto + autokatos  
Sauna:
oma sauna
Parveke:
ulostyönnetty
Rakennusvuosi:
2020 - 2021 
Käyttöönottovuosi:
2021 
Ranta:
ei rantaa
Velaton myyntihinta:
208.000 €
Myyntihinta:
208.000 €
Lisätietoa maksuista:
Vastike on arvio ja sisältää myös lämmön. Jokainen osakesarja (4) vastaa oman rakennnuksensa ja piha-alueensa rakentamisesta ja ylläpitokustannuksista. Yhteiset kustannukset (yhteinen tie valaistuksineen,, kiinteistövakuutus, kiinteistövero, roskat, jätevesipumppaamo yms) maksetaan osakemäärien suhteessa. Ks yhtiöjärjestys. 
Parvekkeen ilmansuunta:
länsi
Takkatiedot:
takkavaraus
Näkymät huoneistosta:
Kaikkiin suuntiin. Parveke länteen. 
Yleiskunto:
uusi 
Lämmitysjärjestelmä:
muu
Energiatodistus:
Ei 
Kiinteistönhoidosta vastaa:
asukkaat 
Muuta merkittävää tietoa:
Kustannukset avaimet käteen -periaatteella oheisten suunnitelmien mukaisin varustein

Osakkeen hankintahinta Urakkasopimuksen kustannusarvio Kokonaishinta

Talo C 224.000 euroa 585.000 euroa 809.000 euroa
Talo D 218.000 euroa. 585.000 euroa 803.000 euroa

Asuntojen varustelutaso on hyvä. Lattiat ovat kivilaattaa ja leveää vaaleaa tammiparkettia.
Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja lämmitys tapahtuu poistoilmalämpöpumpulla. Ostajilla on mahdollisuus vaikuttaa materiaalivalintoihin. Katso tarkemmin huonekortit.

Rakennusaika on noin 12 kk.

Alustavan tarjouksen talojen rakentamisesta avaimet käteen -periaatteella ovat tehneet Honkatalot Oy ja HUJ Construction Oy. Tonttiosakkeen ostajalla on käytettävissään kaikki edellä mainitut alustavat rakennussuunnitelmat ilman eri veloitusta.

Tämä esite, kohteen piirustukset, selostus ja hankkeen rakennuspiirustukset ovat alustavia ja niitä tarkennetaan suunnittelun edetessä, jolloin jotkin piirustuksissa esitetyt ratkaisut voivat muuttua. Esitteen kuvat ovat havainnekuvia, jotka antavat yleiskuvan tulevista rakennuksista ja niiden sijoittelusta. Niiden yksityiskohdat saattavat poiketa lopullisista ratkaisuista. 
Rakennusmateriaali:
hirsi
Kattotyyppi:
Pulpetti 
Kate:
Bitumihuopa 
Keittiön kuvaus:
Erillisen suunnitelman mukaan, Runsaasti säilytystilaa, Kodinkoneet: Uuni, induktio-liesi, apk, mikroaaltouuni, liesituuletin, jääkaappi, pakastin.  
Kosteiden tilojen kuvaus:
Kaikki kosteat tilat kaakeloitu. Lattialämpö. Saunaosasto, jossa peseytymistila ja löylyhuone. Pinnat on laattaa. Saunoissa sähkökiuas ja seinät ja lauteet tervalepää 
Makuuhuoneiden lukumäärä:
Säilytystilojen kuvaus:
Komeroita, varastoja, autokatos (C ja D). Ulkovarasto-optio (C ja D). 
Tontin omistus:
oma 
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Espoon Tammilaaksontie 10 
Isännöitsijä:
Kiinteistöpalvelu Monex Oy, Martti Nelimarkka 
Autopaikkoja:
Autokatospaikkoja:
Liikenneyhteydet:
Hyvät 
Palvelut:
Saunalahti, Espoonlahti