Kaitalahdentie 12, Helsinki (Laajasalo)

omakotitalo 204.0/396.0 m2  | 12.000 €

OH + k-rt + th + 2-4 mh + 2 kh + s + 2 wc + + kotiteatteri + kuntosali + säilytys- ja monitoimitilaa sekä rantasauna

Käyttöönottovuosi 2021

Vuokralle tarjotaan Helsingin Laajasalon Kaitalahden rantaan vuonna 2021 valmistunut, huippumoderni asuinrakennus ja rantasauna. Rakennukset ovat Honkatalojen ekologisia hirsitaloja, joissa terveellinen hirsi on yhdistetty tyylikkäästi talon suuriin ikkunapintoihin ja alakerran kivirakenteisiin.
Rakennukset sijaitsevat ainutlaatuisen upealla paikalla ja tarjoavat huikeat raamit merelliseen asumiseen. Sijainti kauniiden rantakallioiden äärellä ja mahtavan avoimet merinäköalat länteen ovat henkeäsalpaavan hienot. Tontin eteläsivu rajoittuu puistoalueeseen. Rannan puolella on suuret puuterassit sekä luonnonkivipatio. Omassa hirsirantasaunassa voit ottaa makeat puu- ja sähkölämmitteisen IKI kiukaan löylyt, pulahtaa mereen tai porealtaaseen ja ihailla luontoa sekä Helsingin valoja.
Talon suunnittelussa on otettu hyvin huomioon maaston muoto, luonnonvalo ja ilmansuunnat. Omaa kallioista rantaviivaa on noin 40 metriä. Rannassa on jykevä laituri, johon pääsee isollakin veneellä.
Asuinrakennuksen tilat ovat suunniteltu siten, että meri ja kaunis piha ovat koko ajan läsnä. Sisääntulokerros on pääosin suurta yhtenäistä oleskelutilaa johon kuuluu tilava keittiö ja ruokailutila jonka jatkeena on lasitettu terassi. Kerroksessa on työhuone sekä kodinhoitohuone. Toisen kerroksen torniosassa on master bedroom kylpy- ja pukeutumistiloineen. Pohjakerroksessa on saunaosasto ja kuntosali, suuri kotiteatteri baareineen sekä kaksi ikkunallista asumiseen soveltuvaa tilaa. Kerroksessa sijaitsevaan huoltotilaan (kurastop) ja tilavaan tekniseen tilaan/varastoon on käynti myös suoraan ulkoa. Asuinrakennuksen kerrosala on 204 kem2 minkä lisäksi asuintalon pohjakerroksessa on tiloja yhteensä 162 kem2. Erillinen rantasauna 30 kem2. Kokonaisala kellaritilat mukaan lukien on 396 kem2.

Vuokrataan ensisijaisesti yrityksille pidempiaikaisella sopimuksella, minimi 1 vuosi.
Yrityksen vuokratessa vuokralainen maksaa välityspalkkion, 1 kk:n vuokran + alv 24%.


Kohdenumero:
21569788
Sijanti:
Kaitalahdentie 12 00590 Helsinki
Asuntotyyppi:
omakotitalo 
Uudiskohde:
Ei
Huoneistoesitelmä:
OH + k-rt + th + 2-4 mh + 2 kh + s + 2 wc + + kotiteatteri + kuntosali + säilytys- ja monitoimitilaa sekä rantasauna 
Asuintilojen pinta-ala:
204.0 m2
Muut tilat:
192.0 m2
Kokonaispinta-ala:
396.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta:
Asuinrakennuksen kerrosala on 204 kem2 minkä lisäksi asuintalon pohjakerroksessa on tiloja yhteensä 162 kem2. Erillinen rantasauna 30 kem2. Kokonaisala kellaritilat mukaan lukien on 396 kem2. 
Sauna:
oma sauna
Rakennusvuosi:
2021 
Käyttöönottovuosi:
2021 
Ranta:
oma ranta
Vuokra:
12.000 € / kk
Yleiskunto:
hyvä 
Lisätietoa kunnosta:
Uutta vastaava 
Lämmitysjärjestelmä:
maalämpö
Energiatodistus:
Kyllä 
Energialuokka:
A2018 
Rakennusmateriaali:
hirsi, betoni
Tontin omistus:
oma 
Tontin pinta-ala:
1507.0 m2