Säflaksintie, Kirkkonummi (Veklahti)

Omakotitalotontti   | 590 000 €

Tarjolla hulppean 156.300 neliön (15,63 ha) kokoinen tilakokonaisuus rauhallisessa Veklahden kylässä Vitträskin tuntumassa.

Hintaan kuuluu myös tilasta eri ilmoituksella myytävät kaksi määrä-alaa kumpikin n. 2 ha (määräala A ja B). Tilan muu maa on M-1 aluetta ( =maa ja metsätalousvaltaista aluetta), josta voi teoriassa saada lohkottua kolmannen rakennuspaikan tulevaisuudessa, mikäli kaikki kolme rakennusta (sekä jo alueelle rakentanut naapurikiinteistö) liitetään kunnan mahdolliseen tulevaan vesihuoltoon.
M-1 alueella sallitaan kaavan mukaan maa- ja metsätalouden ja siihen soveltuvien elinkeinojen hoitaminen, ja tätä palveleva rakentaminen.

Maasto on kaunismetsäinen ja toinen rakennuspaikoista sijaitsee ylevällä paikalla (määräala B), josta on kauniit niitty- ja metsänäköalat. Paikka on katseilta suojassa, omassa rauhassa. Tontti laskeutuu kauniisti pohjoisluoteeseen eli saat nauttia hienosta aamu-, päivä- ja ilta-auringosta. Toiseen rakennuspaikkaan (määrä-ala A) kuuluu isohko pala niittyä, jossa voi vaikka laiduntaa eläimiä. Paikka on katseilta suojassa, omassa rauhassa. Tontti laskeutuu kauniisti kaakkoon eli saat nauttia hienosta aamu- ja päiväauringosta.
Maasto koko tontilla on upea, vanhoja mäntyjä, keloja sekä mustikkavarvikkoa.

Kummallekin rakennuspaikalle (määräalat A ja B) saa Kirkkonummen rakennusjärjestyksen mukaan rakentaa jopa 600 kerrosneliötä. Koska molemmat rakennuspaikat ovat yli 5000 neliötä, tonteille saa lisäksi rakentaa yhden max. 100 neliöisen sivuasunnon.

Yli 1 ha:n rakennuspaikalle voidaan myöntää lupa enintään 300 k-m²:n, rakennuspaikan omistajien tai haltijoiden rakennuspaikalla tapahtuvaan pk yritystoimintaan käytettävän, erillisen rakennuksen rakentamiseen, omakotitalon rakentamisen yhteydessä tai olevan omakotitalon rakennuspaikalle.

Myyjällä on suunnittelutarveratkaisun hakuprosessi meneillään, joka nopeuttaa rakentamisen aloitusta.

Täältä luonnonhelmasta ajaa Länsiväylälle tai Kirkkonummen keskustaan alle 10 minuutissa. Sarvvikin golfkenttä sekä junarata ovat n. 10-15 min päässä.
Julkiset yhteydet pelaavat tänne hyvin ja lähin bussipysäkki onkin vain 300 m.

Tervetuloa tutustumaan ja tarjoamaan.
Varaa yksityisesittely sinulle sopivaan aikaan:

Kenneth Jansson
050 368 3368
kenneth.jansson@leajakama.fiSijanti:
Säflaksintie 02400 Kirkkonummi

Kohdenumero:
80308540

Asuntotyyppi:
Omakotitalotontti 

Omistusmuoto:
 

Vapautuminen:
Muu 

Uudiskohde:
Ei


Velaton myyntihinta:
590 000 €

Myyntihinta:
590 000 €

Kiinteistövero:
0 € / vuosi 


Energiatodistus:
Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta 


Tontin omistus:
Oma 

Tontin pinta-ala:
156300 m²

Rakennusoikeus:
1200 m²

Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Tilalle saa rakentaa Kirkkonummen rakennusjärjestyksen mukaan 2 x 600 kerrosneliötä. Kun kumpikin rakennuspaikka on yli 5000 neliötä, kummallekin tontille saa lisäksi rakentaa yhden max. 100 neliöisen sivuasunnon. Lisäksi saa rakentaa 30 neliöisen saunarakennuksen.

Yli 1 ha:n rakennuspaikalle voidaan myöntää lupa enintään 300 k-m²:n, rakennuspaikan omistajien tai haltijoiden rakennuspaikalla tapahtuvaan pienyritystoimintaan käytettävän, erillisen rakennuksen rakentamiseen, omakotitalon rakentamisen yhteydessä tai olevan omakotitalon rakennuspaikalle.

Jos tilasta lohkoo kaksi noin kahden hehtaarin maapalstaa omakotitalon rakentamiselle, jäljellejäävä tila on kaavamääräyksen mukaan M-1 aluetta. Kaavamääräysten mukaan maa varataan ensisijaisesti maa ja metsätalouskäyttöön. Alueella sallitaan maa- ja metsätalouden ja siihen soveltuvien elinkeinojen hoitaminen ja tätä palveleva rakentaminen.

Lisätietoja tontista:
Pinta-ala on 15,53 ha. Tilan ostaja voi halutessaan myydä lohkomalla kaksi omakotitalotonttia, joihin myyjällä on suunnittelutarveratkaisun hakeminen käynnissä.

Rannan omistus:
Ei rantaa 

Kaavatilanne:
Osayleiskaava 

Vesi ja jätevesi:
Alueella ei ole kunnan vesi- ja viemäriverkkoa. Vesi ja viemäröinti hoidetaan alueella omatoimisesti, kunnes kunta mahdollisesti laajentaa kunnallista vesihuoltoa alueelle. Kunnan erillislupa pitää hankkia ennen rakentamiseen ryhtymistä. 

Viemäröinti:
Alueella ei ole kunnan vesi- ja viemäriverkkoa. Vesi ja viemäröinti hoidetaan alueella omatoimisesti, kunnes kunta mahdollisesti laajentaa kunnallista vesihuoltoa alueelle. Kunnan erillislupa pitää hankkia ennen rakentamiseen ryhtymistä. 


Liikenneyhteydet:
Sujuvat yhteydet omalla autolla 

Lisätietoja liikenneyhteyksistä:
Bussipysäkki n 300m. 

Päiväkoti:
Masalan päiväkoti, Hommaksenkuja 2, 02430 Kirkkonummi, n 7300m
Liinaharjun päiväkoti, Ljusdalantie 7, 02430 Kirkkonummi, n 7000m
Hommas ruotsinkielinen päiväkoti, Ljusdalantie 5, 02430 Kirkkonummi, n 7100m
Creative Learning playschool, Hopeakuja 3, 02410 Kirkkonummi, n. 6100 m
Winellska förskolan, Hevoshaansilta 2, 02410 Kirkkonummi, n. 6600m 

Koulut:
Peruskoulu: Nissnikun koulu 6180 m
Peruskoulu: Gesterbyn koulu 6690 m
Peruskoulu: Winellska skolan 6780 m 

Palvelut:
K-market Masala 6410 m
Sale 7540 m