Karhutorpanpolku 11 C, Helsinki (Karhusaari)

Omakotitalotontti   | 598 000 €

Upea omarantainen tontti unelmiesi kodille!

Moderni, hyväpohjainen omakotitalo pääkaupunkiseudulla, tilavalla merenrantatontilla on monen haave - ja se on todellakin mahdollista toteuttaa: merelliseen Karhusaareen on rakentumassa ainutlaatuinen pientalokortteli Karhuranta, jonka parhaat paikat ovat nyt myynnissä.
Rauhallinen alue on lapsiperheen unelma, sen välittömässä läheisyydessä on monipuoliset luontoliikuntamahdollisuudet ja suojaisa oma ranta mahdollistaa vaivattoman veneilyharrastuksen.
Tontti myydään määräosin, joista jokaisella on 225 kerrosneliömetriä rakennusoikeutta omakotitalolle, vesialuetta ja yhdellä mahdollisuus jopa omaan rantasaunaan!
Myyntihintaan sisältyvät alueen yhteinen infra ja rakennuspaikkojen perustasoiset pohjatyöt tehdään samanaikaisesti, joten rakentamaan pääset nopeasti.

Tälle upealle rantatontille on saatu poikkeamispäätös viidelle modernille pientalolle.

Tässä myyntimateriaalissa esiteltävät kolmen talomallin piirrokset ovat esimerkkejä vaihtoehdoista toteuttaa asuinpinta-alaltaan 155 – 188 m2:n koti, jossa on mahdollisuus myös n. 90 m2:n kellariin.
Virtuaalivideossa on esitelty esimerkkitalon moderni puurunkoinen ratkaisu, jossa on korkeaa, avaraa tilaa, näköalojen kannalta harkitusti sijoitettuja ikkunoita ja lämminhenkisiä sisustusvaneripintoja.
https://demo.gullsten-inkinen.com/Karhusaari/

Voit valita mieleisesi valmiista vaihtoehdoista, muokata pohjaratkaisua tarpeidenne mukaan tai suunnitella ja rakennuttaa valitsemallasi urakoitsijalla juuri sen omanlaisen, oikean oman kodin.

Lisätietoja:
Pie Hagström, +358 40 5604181 tai: pie.hagstrom@leajakama.fi
Hannu Suvanto +358 40 900 1448 tai: hannu.suvanto@leajakama.fiSijanti:
Karhutorpanpolku 11 C 00890 Helsinki

Kohdenumero:
80294174

Asuntotyyppi:
Omakotitalotontti 

Omistusmuoto:
 

Vapautuminen:
Muu 

Uudiskohde:
Ei


Velaton myyntihinta:
598 000 €

Myyntihinta:
598 000 €

Lisätietoa maksuista:
Määräosan myyntihintaan sisältyvänä kiinteistölle rakennetaan yhteinen infra, sisältäen vesi-viemäri-sähkö-tietoliikenteen putkitukset ja kaapeloinnit sekä tieyhteys, ja tehdään rakennuspaikkojen pohjatyöt perustasoon myyjän tilaamana.
Mahdollisen kellarillisen rakennuksen pohjatöiden lisäkustannuksesta vastaa ostaja.
Ostaja vastaa em. palveluiden liittymiskustannuksista palveluntarjoajan hinnaston mukaan.
Kiinteistövero määräytyy tulevan, muodostettavan tontin ja rakennusten perusteella.
 


Tontin omistus:
Oma 

Tontin pinta-ala:
810 m²

Rakennusoikeus:
225 m²

Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Poikkeamispäätöksen mukaiseen mallitaloon voi toteuttaa 155-188 huoneistoneliön lisäksi noin 90 m2 kellaritilaa, josta noin 30-65 m2 voi olla käyttötarkoitukseltaan samaa niin sanottua varsinaista asuintilaa kuin ylemmissä asuinkerroksissa, loput asuntovarastoja ja kellaritilaa. Rakennusvalvonta määrittelee lopullisen sallitun enimmäiskerrosalan ostajan laatimien lopullisten lupasuunnitelmien pohjalta.

Lisätietoja tontista:
Kiinteistöstä 91-58-157-5 muodostetaan kolme tonttia, joista kukin jaetaan hallinnanjakosopimuksella kahdelle määräosalle. Määräosien C ( 810 m2 ) ja D ( 850 m2 ) hallinnoima tontti on pinta-alaltaan 1660 m2 ja sille kuuluvan vesialueen pinta-ala 2495 m2.

Tontti on rakentamisalueeltaan rinnetontti, joka laskeutuu tasaisena rantaan.

Rannan omistus:
Oma ranta 

Kaavatilanne:
Asemakaava 


Päiväkoti:
Päiväkoti Sakarinmäki 3.9 km
Daghemmet Landbo 3.9 km
Creative Learning playschool Östersundom 3,7 km 

Koulut:
Sakarinmäen peruskoulu (Luokat 1-9) 3,9 km
Östersundom skola ( Luokat 1-6) 3,9 km 

Palvelut:
K-Market Östersundom 3,6 km
Karhusaaren kauppa 2,0 km
Itis 10 km
Easton 10 km