Sokerimestarintie 20 H, Kirkkonummi (Kantvik)

Omakotitalotontti 98 m²/107 m²  | 79 500 €

Toteuta haaveesi helposta rakentamisesta: osta tontin määräosa ja rakennuta sille Kastellin omakotitalo kolmella tai neljällä makuuhuoneella. Talojen sisustusratkaisuihin ja talopaketin laajuuteen voi vaikuttaa.

Tontille on Kastellin toimesta suunniteltu kymmenen yksikerroksista omakotitaloa, joissa on kaikki tarpeellinen. Talot ovat huoneistoalaltaan 98 m2, minkä lisäksi niissä on 9 m2:n lämmin varasto. Taloissa on avokeittiö ja olohuone, kolme tai neljä makuuhuonetta ostajan toiveen mukaisesti, kodinhoitohuone, sauna ja pesuhuone sekä toinen erillinen wc. Lisäksi on erillinen varasto/tekninen tila.

Tontin määräosan hinta on 79.500 euroa. Muuttovalmiin talon budjetti on 396.579 euroa sisältäen myös tontin hinnan. Asiakas voi kuitenkin valita itselleen talopaketin toimituslaajuuden. Muuttovalmis-talopaketti voidaan vaihtaa Kastellin Viittä Vaille Valmis-toimitukseen tai peruspakettiin. Rakennuspaikkaa ei voi ostaa ilman Kastellin talotoimitussopimusta.

Muuttovalmiin talon budjetti on laadittu rakennusprojektina, missä tontin ostaja toimii rakennuttajana ja rakennushankkeen päätoteuttajana. Kokonaisbudjetti sisältää mm. tonttiosuuden, varainsiirtoveron tonttiosuudesta, maatyöt, Kastellin Muuttovalmis-talopaketin, vastaavan mestarin, pääsuunnittelijan sekä KVV/IV-valvojan palkkion, liittymät, vanhan talon purun (1/10), yhteisen tiealueen ja jätealueen rakentamiskustannukset sekä rakennusaikaisen sähkön- ja vedenkulutuksen. Rakennuslupa on jo voimassa ja osa tontin taloista on jo valmiina.

Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella kymmeneen määräosaan, joiden koot vaihtelevat 436 – 562 m2:n välillä. Lisäksi tontilla on yhteistä tiealuetta ja yhteinen leikki- ja jätealue. Hallinnanjakosopimuksessa määritellään, että jokainen vastaa omasta määräosastaan ja talostaan.

Kastellin yhteyshenkilö on Teija Lahdelma, puh. 050 384 5219, teija.lahdelma@kastelli.fi. Teija Lahdelmalta saa myös tiedot varaustilanteesta ja hintatiedot eri toimituslaajuuksille.

Lisätietoja: Laura Paija, puh. 040 900 3351, laura.paija@leajakama.fi.Sijanti:
Sokerimestarintie 20 H 02460 Kirkkonummi

Kohdenumero:
80023190

Asuntotyyppi:
Omakotitalotontti 

Omistusmuoto:
 

Vapautuminen:
Sopimuksen mukaan 

Uudiskohde:
Ei

Kerros/kerroksia:
1/1 

Rakennuksen kuvaus:
Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella kymmeneen määräosaan, joille on saatu rakennusluvat Kastellin suunnittelemille omakotitalolle. Talon sisustusratkaisuihin voi vaikuttaa. Määräosaa ei voi ostaa ilman Kastellin talotoimitussopimusta.

Lisäksi tontilla on yhteistä tiealuetta ja yhteinen leikki- ja jätealue. Hallinnanjakosopimuksessa määritellään, että jokainen vastaa omasta määräosastaan ja talostaan.

Asuintilojen pinta-ala:
98 m²

Kokonaispinta-ala:
107 m²

Rakennusvuosi:
2023 


Velaton myyntihinta:
79 500 €

Myyntihinta:
79 500 €

Lisätietoa maksuista:
Hallinnanjakosopimuksella määritellään, että jokainen talo vastaa omista kustannuksistaan. Yhteisen tien kustannukset jakautuvat tasan 1/10 taloa kohden. 


Ilmanvaihto:
Koneellinen tulo 

Energiatodistus:
Kyllä 

Energialuokka:
B2018 

Lisätietoja energiatodistuksesta:
Alustava energiaselvitys: Laskelma muuttuu, jos tehdään muutoksia varsinkin lämmönlähteiden osalta. 


Rakennusmateriaalin kuvaus:
Puu 

Kattotyyppi:
Harjakatto 

Kattomateriaali:
Pelti 

Keittiön kuvaus:
Puustellin keittiö Kastellin kuvastosta. Materiaalivalinnat vaikuttavat hintaan. 

Kosteiden tilojen kuvaus:
Kylpyhuoneen sisustukseen voi vaikuttaa. Valinnat saattavat vaikuttaa hintaan. Laatat Pukkilalta. 

Kodinhoitohuoneen kuvaus:
Kodinhoitohuoneen sisustukseen voi vaikuttaa. Materiaalivalinnat saattavat vaikuttaa hintaan. 

Saunan kuvaus:
Kiuas Harvia Cilindro PC70. Sisustukseen voi vaikuttaa. Valinnat saattavat vaikuttaa hintaan. 

Kiuas:
Sähkökiuas 

Säilytystilojen kuvaus:
Lämmin varasto 9 m2. 


Tontin omistus:
Oma 

Tontin pinta-ala:
451 m²

Rakennusoikeus:
112.75 m²

Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Koko tontin rakennusoikeus on 1405 k-m2, mutta mikäli siitä käytetään yli 1200 k-m2, tulee väestönsuojan rakentaminen pakolliseksi.

Lisätietoja tontista:
Koko tontin pinta-ala on 5.621 m2, mistä H-määräosan pinta-ala on 451 m2. Lisäksi H-määräosan kauppaan kuuluu 1/10 yhteisestä tiealueesta, joka on yhteensä 848 m2.

Rannan omistus:
Ei rantaa 

Kaavatilanne:
Asemakaava 

Vesi ja jätevesi:
Kunnan 

Viemäröinti:
Kunnan