Vanha Hommaksentie 11, Kirkkonummi ()

Erillistalo 175 m²/217 m²  | 449 000 €

7h+k+s / 4 Mh+k+khh+Oh+takkahuone+sauna+3wc+harrastetila+lämmin autotalli

Käyttöönottovuosi 1966

Tervetuloa Kirkkonummen Luomaan, suositulle alueelle, jonka idyllisten omakotitalojen keskellä sijaitsee tämä valoisa ja huolella pidetty tiilitalo. Vuonna 1966 rakennettu yksikerroksinen koti oli oman aikansa "talopaketti" nimeltään tyyppitalo TOUKOLA. Asut täällä kuin omakotitalossa, mutta kuitenkin As Oy:ssä, jossa mm. lumityöt hoituvat huoltoyhtiön voimin. Maalämmön ansiosta edulliset asumiskustannukset!

Tämä nykyisin neljän makuuhuoneen koti valloittaa asukkaansa avaruudellaan ja runsaalla luonnonvalollaan, joka tulvii suurista ikkunoista sisään. Kun astut sisään tunnet sen harmonisen tunnelman ja kutsuvan lämmön. Vuosien varrella taloa on kohdeltu arvostavasti ja se on saanut mm. taloudellisen maalämmön. Tämä koti on täydellinen paikka perheelle, joka arvostaa omaa rauhaa, mutta haluaa olla silti lähellä kaikkia palveluita.

Kirkkonummi, kauniine järvineen ja metsineen, tarjoaa loistavat puitteet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon. Alueella on hyvät kulkuyhteydet niin omalla autolla kuin julkisillakin, joten päivittäiset työ- tai koulumatkat sujuvat vaivattomasti. Tämä suosittu asuinalue on myös tunnettu rauhallisuudestaan, mutta samalla kivenheiton päässä ovat kaikki tarvittavat palvelut, kuten kaupat, koulut ja päiväkodit.

Tämä talo on ainutlaatuista Kirkkonummen charmia henkivä autenttinen Design- koti, jossa perhe-elämä on parhaimmillaan. Tule ja tutustu, tämä talo on kuin rauhoittava keidas, jossa arkiset huolet unohtuvat.

Lisätietoja ja yksityisesittelyt: 0400 400 603 ja hanna.donner@leajakama.fiSijanti:
Vanha Hommaksentie 11 02430 Masala

Kohdenumero:
80340745

Asuntotyyppi:
Erillistalo 

Omistusmuoto:
Oma 

Vapautuminen:
Muu 

Uudiskohde:
Ei

Huoneistoesitelmä:
7h+k+s / 4 Mh+k+khh+Oh+takkahuone+sauna+3wc+harrastetila+lämmin autotalli 

Kerros/kerroksia:
1/1 

Rakennuksen kuvaus:
Tekninen tila ja varasto. Yhteisellä pihalla pyykinkuivausteline. Yhteinen ruohonleikkuri.

Asuintilojen pinta-ala:
175 m²

Kokonaispinta-ala:
217 m²

Lisätietoja pinta-alasta:
Rakennusta on laajennettu useassa otteessa ja mm. Yhtiöjärjestyksessä ja isännöitsijäntodistuksessa on alkuperäinen aravarahoituksen mahdollistanut maksimi, 119 m2. Sen jälkeen on rakennusta laajennettu ja tehty kellariin matala harrastetila. Laajennuksen lopputarkastusraportteja löydy. Standardin SFS 5139 mukainen pinta-ala n.200m2- ei tarkistusmitattu. Huoneistotietotulosteen mukaan 202m2 / 7h+k+s

Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu. Talon muut tilat ovat kellarissa sijaitseva harrastetila ja lämmin ikkunallinen autotalli. Asunnon hinta ei ole pinta-alaperusteinen.  

Rakennusvuosi:
1966 

Käyttöönottovuosi:
1966 


Velaton myyntihinta:
449 000 €

Myyntihinta:
449 000 €

Hoitovastike:
180 € / kk 

Rahoitusvastike:
/ kk 

Muu vastike:
150 € / kk. Vastike on maalämmöstä aiheutuva kulutusarvioennakko, joka tarkennetaan todellisen kulutuksen mukaan. 

Vesimaksun lisätiedot:
Vesimaksuennakko 30 € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)

Lisätietoa maksuista:
Käyttösähkökustannus tässä talossa noin 6750 kWh/ vuosi. 


Näkymät huoneistosta:
Isolle yhteiselle piha-alueelle / omalle suojaisalle Atrium-sisäpihalle. Sijaitsee tontilla reunimmaisena, eli ikkunoiden ohi ei ole kulkua. 

Tilojen kuvaus:
Alakertaan rakennettu itsenäinen varastohuone, jonne käynti ulkoa. Tilassa myös minikeittiö/vesipiste. Naapuri tehnyt tänne asuinkerroksesta portaat ja yhdistänyt siten asuntoon. 

Yleiskunto:
Tyydyttävä 

Tehdyt remontit:
Suihkutila ja saunaosasto uusittu 90-luvulla, samoin keittiö. Myös alkuperäinen kylmiö poistettu ja asennettu kaakelitakka saunan yhteyteen. 

Lisätietoa kunnosta:
Kuntotutkimus tulossa tammikuun alussa. 

Ilmanvaihto:
painovoimainen 

Energiatodistus:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta 

Kiinteistönhoidosta vastaa:
Huoltoyhtiö auraa ja hiekoittaa pihan talvisin. 

Kiinteistönhoidon lisätiedot:
Huoltoyhtiö auraa ja hiekoittaa pihan talvisin. 


Rakennusmateriaalin kuvaus:
Tiili 

Kattotyyppi:
Pulpettikatto 

Kattomateriaali:
Huopa 

Keittiön kuvaus:
Naapuritalossa on keittiön ja viereisen pienemmän makuuhuoneen välinen seinä poistettu ja saatu aikaiseksi aivan mahtavan kokoinen keittiö, joka houkuttelee kokkailuun ja viihtymään.  

Keittiön varusteet:
Jääkaappi, erillinen pakastin, erillisuuni, liesi, liesituuletin ja astianpesukone 

Keittiön lattiamateriaali:
Laatta 

Keittiön seinämateriaali:
Laatta 

Makuuhuoneiden kuvaus:
Alunperin sisääntulossa ollut 3 samankokoista erillistä pienempää makuuhuonetta, joista kaksi yhdistetty yhdeksi isoksi ja yhdestä oviaukko käännetty kohti olohuonetta. Mahdollista siis rakentaa väliseinä takaisin ja saada siten asuntoon yhteensä 4 pientä makuuhuonetta ja päämakuuhuone. 

Makuuhuoneen lattiamateriaali:
Parketti 

Makuuhuoneen seinämateriaali:
Maali 

Oleskelutilojen kuvaus:
Huikean kokoinen ( yli 30m2) olohuone, jossa ajalle tyypillinen, graafisen ulkomuodon omaava avotakka ( toiminta tarkistettava). Isot katosta lähes lattiaan ulottuvat ikkunat tuovat esteettömän valon sisään. Katto ajalle tyypillistä apassi-puuta. Moderni sisustaja voi nähdä tilassa ison kulmasohvan, joka kerää perheen yhteen iltaisin, jonka lämpimänä loimottava takkatuli houkuttelee istumaan Lounge-tuoleille ja nauttimaan takan lämmöstä.. 

Olohuoneen lattiamateriaali:
Parketti 

Saunan kuvaus:
Saunan yhteydessä remontoitu Spa-osasto, jossa kaksi suihkua ja ylellinen amme. Puulämmitteisen saunan avaruus syntyy puolittaisista lasiseinistä pesutilaan ja ikkunoista ulos. Erillinen WC ja pukuhuonetila saunan yhteydessä ja tunnelmallinen takkahuone heti Spa-osaston ulkopuolella. Tässä voi nähdä mielen kevenevän ja kropan rentoutuvan.. 

Kiuas:
Puukiuas 


Tontin omistus:
Oma 

Tontin pinta-ala:
7900 m²

Pihan kuvaus:
Iso oma piha-alue, vaikka keittiöpuutarhalle sisäpihalla. Etupihalla luonnonmukaista metsää.. 

Kaavatilanne:
Asemakaava ja yleiskaava 

Vesi ja jätevesi:
kunnan 

Viemäröinti:
kunnan 


Taloyhtiön nimi:
As Oy Nallikallio 

Isännöitsijä:
Osakas, talo C 

Taloyhtiöön tehdyt remontit:
Suihkutila ja saunaosasto uusittu 90-luvulla, samoin keittiö. Myös alkuperäinen kylmiö poistettu ja asennettu kaakelitakka saunan yhteyteen. 


Liikenneyhteydet:
Juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet 

Lisätietoja liikenneyhteyksistä:
Masalan juna-asema alle 2 km. 

Päiväkoti:
Alueella sijaitsee useita päiväkoteja. 

Koulut:
Alueella sijaitsee mm. Masalan koulu, Bobäck skola. Lisää suomenkielisiä ja ruotsinkielisiä kouluja löytyy parin junapysäkin päässä Kirkkonummen keskustassa.
 

Palvelut:
Lähistöllä on runsaasti kauppoja, ravintoloita ja liikuntapalveluita mm. Joo.Arena, Masalan kuplahalli ja Masalan Urheilupuisto.
Kirkkonummen kunnalla on Masalassa useita kehityshankkeita joiden seurauksena koko Masalantien ympäristö muuttuu nykyisestä huomattavasti. Rakentamisen tavoitteena on laadukas, tyylikäs, kestävä ja viihtyisä taajama. Johtotähtenä kulkevat Masalan omat ominaispiirteet ja Masalantien Kuninkaantie-status.