Taltrikinmäki 13 A, Espoo (Kurttila)

Omakotitalotontti   | 157 000 €

Nyt voit rakennuttaa unelmiesi kodin kauniille omakotialueelle Kurttilaan. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella neljään osaan, josta ainoastaan A-määräosa on myymättä. C- ja D- määräosille on juuri valmistumassa upeat Kastellin talot, joten nyt mahtuu rakentamaan tätä viimeistä määräosaa.
A-määräosa on koko tontin helpoin rakennuspaikka, sillä se on kohtalaisen tasaista maastoa. Kastellilta on olemassa valmiit piirustukset talolle, mutta niitä voi muokata omien toiveiden mukaisesti. Hinta pitää sisällään jo tehdyt infran rakentamiset sisältäen hule- ja vesiputket tontin rajalle sekä alustavan tien rungon. Tonttivaaitus sekä maaperätutkimus on myös tehty. Lisäksi myyjä takaa maatöiden maksimihinnan, eli talon rakennuttajalle ei tule yllättäviä ylimääräisiä kustannuksia.

Saunalahden, Kauklahden ja Espoonlahden kattavat palvelut ovat lähellä. Alueelta löydät niin suomen- kuin ruotsinkielisetkin päiväkodit ja koulut. Alueella on myös erinomaiset harrastusmahdollisuudet.

Kysy lisää: Pie Hagström, pie.hagstrom@leajakama.fi, puh. 040 560 4181.
Kastellin piirustuksista ja suunnitelmista lisätietoja antaa Teija Lahdelma, teija.lahdelma@kastelli.fi, 050 384 5219.Sijanti:
Taltrikinmäki 13 A 02780 Espoo

Kohdenumero:
80024315

Asuntotyyppi:
Omakotitalotontti 

Omistusmuoto:
 

Vapautuminen:
Heti 

Uudiskohde:
Ei


Velaton myyntihinta:
157 000 €

Myyntihinta:
157 000 €


Energiatodistus:
Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta 

Lisätietoja energiatodistuksesta:
Lopullisten suunnitelmien valmistuttua teettää rakennuttaja energiatodistuksen. 


Tontin omistus:
Oma 

Tontin pinta-ala:
2628 m²

Rakennusoikeus:
145 m²

Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Hallinnanjakosopimuksessa A-määräosan rakennusoikeudeksi on määritelty 145 k-m2.

Lisätietoja tontista:
Koko tontti on kooltaan 2628 m2 ja se jakautuu neljään määräosaan. Määräosalla B sijaitsee vanhempi puutalo ja määräosille C ja D on juuri valmistumassa Kastellin upeat talot. Niiden rakentaminen on aivan loppusuoralla, mikä mahdollistaa viimeisen määräosa A:n rakentamisen. A-määräosan koko on 488 m2, minkä lisäksi siihen kuuluu 45 m2:n osuus C- ja D- määräosien kanssa yhteisestä 170 m2:n suuruisesta tiealueesta.

Rannan omistus:
Ei rantaa 

Kaavatilanne:
Asemakaava 

Vesi ja jätevesi:
Kunnallinen 

Viemäröinti:
Kunnallinen