AdobeStock_158385777.jpg

Onko suunnitelmissasi myydä tontti tai tila?

Haluat varmaan tietää miten olisi taloudellisesti ja teknisesti parasta toimia ennenkuin myyntityö aloitetaan. Haluat myös varmistua, että saat maa-alueestasi parhaimman mahdollisen hinnan. Tonttimyyntipalvelumme jalostaa tonttisi myyntikuntoon.

Usean rakennuspaikan tonttia ei ole kokemuksemme mukaan järkevää myydä kokonaisena. Maa-alueen kokonaiskauppahinta muodostuu rakennuspaikkojen yhteishinnasta. Jotta myyntityö voidaan toteuttaa esim. useina murto-osien kauppoina, edellyttää se usein mm. seuraavanlaisia esivalmisteluja:

  • laadimme yhdessä viranomaisten kanssa tontin ns. koelaskentakartan, jolla maa-alue jaetaan useisiin rakennuspaikkoihin
  • hinnoittelemme kunkin rakennuspaikan erikseen
  • laadimme tontin hallinnanjakosopimuksen ja tontin sisäiset rasitesopimukset
  • valmistelemme viranomaisten kanssa myös uudet tonttijaot ja tontin lohkomisen saadaksemme asiakkaan kannalta parhaan lopputuloksen.
  • mikäli rakennuspaikkoja on hyvin monta, perustamme tarvittaessa ostajan puolesta asunto-osakeyhtiön.

Täyden palvelun toimeksiantosopimuksesta veloitamme välityspalkkiona 4,96 % toteutuneesta myyntihinnasta (sisältää alv 24%). Palvelumme sisältää perinteisen tontin myyntityön ja lisäksi kaikkien edellä mainittujen kauppaan tarvittavien asiakirjojen suunnittelu- ja laadintatyön. Välityspalkkion lisäksi veloitamme vain asiakirjoihin liittyvät viranomaiskulut.

Käänny luottamuksella kokeneiden tonttikaupan ammattilaistemme puoleen niin kerromme sinulle lisää erilaisista vaihtoehdoista toteuttaa maakauppasi.

Meillä on useita kymmeniä tyytyväisiä asiakkaita, joiden kanssa olemme toteuttaneet täyden palvelun tonttikauppoja. Liity sinäkin joukkoon!